Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εισιτήρια μόνο για... Πανθρακικούς

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Βέροια αρχίζει από την Πέμπτη (26/4) το απόγευμα και ανακοινώθηκε πως δεν θα υπάρξει θύρα φιλοξενούμενων. Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Βέροια αρχίζει από την Πέμπτη (26/4) το απόγευμα και ανακοινώθηκε πως δεν θα υπάρξει θύρα φιλοξενούμενων.

Χωρις θύρα φιλοξενούμενων το ντέρμπι του Πανθρακικού με την Βέροια την Κυριακή.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (26/4) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Βέροια που θα γίνει χωρίς την παρουσία οργανωμένων της Βέροιας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τα εισιτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι από το απόγευμα της Πέμπτης 26 Απριλίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 18:00, μεταξύ του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και της Βέροιας. Ο αγώνας θα.... πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Μια συνάντηση ιδιαίτερα σημαντική, ως την επόμενη, για την ομάδα μας στην προσπάθεια που πραγματοποιεί ώστε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super League και να βρεθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η διοίκηση του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, γνωρίζοντας τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή μας, όρισε φτηνή τιμή εισιτηρίου στις θύρες του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, ευελπιστώντας πως για ακόμη μια φορά οι φίλαθλοι του Πανθρακικού θα ανταποκριθούν και θα γεμίσουν το γήπεδο ώστε να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος της εν λόγω αναμέτρησης και μετά από συνάντηση που είχε η Διοίκηση της ομάδας με αντιπροσωπεία φιλάθλων, αποφασίστηκε η Θύρα 5 (δημοσιογραφικά θεωρεία) να επαναλειτουργήσει.

Η τιμή εισιτηρίου για τη συγκεκριμένη θύρα, όπως και αυτή της θύρας 2, θα είναι 8 €.

Αναλυτικά οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρα 1 (σκεπαστή κερκίδα): 10 €

Θύρα 2 (πέταλο): 8 €

Θύρα 5 (κερκίδα δημοσιογράφων): 8 €

Θύρα 6: 10 €

Σημεία πώλησης και πληροφορίες για την διάθεση εισιτηρίων:

Η πώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 26 Απριλίου από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ηροδότου 28) ώρες λειτουργίας 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00.

Ίδιες ώρες λειτουργίας θα υπάρξουν και την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Τo Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 10:00 – 14:00, πάντα από τα γραφεία της ομάδας.

Την Κυριακή ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Βέροια, η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 16:00 έως και την ώρα έναρξης.

Στο περίπτερο του Δήμου Κομοτηνής στην Κεντρική Πλατεία θα πωλούνται εισιτήρια την Παρασκευή 11:00-14:00 και 18:00 -21:00, το Σάββατο 11:00 – 14:00 και την Κυριακή 11:00 – 13:00, Θυμίζουμε πως η είσοδος για όλους τους μαθητές έως 14 ετών είναι δωρεάν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο παιχνίδι με την Βέροια, ενημερώνει πως στη θύρα 1 θα υπάρξει ξεχωριστή είσοδος για τους κατόχους διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε: Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep