«Μας έβγαλε εκτός παιχνιδιού»

Η αποβολή του Μέγκαχεντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τον Δημήτρη Γαβαλά.

Ο τεχνικός της Καλλονής μίλησε ακόμη με τα καλύτερα λόγια για τη Λαμία και δήλωσε πως η ομάδα του θα συνεχίσει με περισσότερη συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια. Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα (4-0) από τη Λαμία:

«Είναι πραγματικά μία από τις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται εκεί βαθμολογικά. Στο αγωνιστικό μέρος, εμείς βρεθήκαμε πίσω με αριθμητικό μειονέκτημα, με μία αποβολή. Αυτή μας έβγαλε εκτός παιχνιδιού και όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο εκτός έδρας, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια με περισσότερη συγκέντρωση και λιγότερα λάθη. Και πάλι συγχαρητήρια στη Λαμία και εύχομαι τα καλύτερα».

Ο Γιώργος Σοφιάνης τόνισε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεχθήκαμε και την κόκκινη. Η Λαμία απέδειξε ότι ήταν μία καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια στη Λαμία να πετύχει τους στόχους της. Και όσον αφορά εμάς να καταφέρουμε και εμείς να κάνουμε αυτό που θέλουμε να σωθούμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep