«Και... 12-0»

Ο Αχαρναϊκός δεν κατέβηκε από το λεωφορείο σύμφωνα με τον Ηλία Σορώκο.

Απογοητευμένος από το αγωνιστικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού εμφανίστηκε ο Ηλίας Σορώκος μετά το 5-0 στα Τρίκαλα. Ο υπηρεσιακός προπονητής των «πράσινων» ανέφερε:

«Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για το παιχνίδι. Το σκορ για μένα δεν ήρθε 5-0, ήρθε 10-0, 11-0, 12-0, δεν κατεβήκαμε απο το λεωφορείο. Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Κατεβάσαμε ένα διακόπτη και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια πάσα. Ερχόμασταν να παίξουμε με ένα αντίπαλο που η βαθμολογική του θέση δεν είναι η πραγματική.

Τα Τρίκαλα και η Λαμία θεωρώ ότι είναι οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τα Χανιά. Το μόνο θετικό είναι ότι η ζώνη υποβιβασμού συνεχίζει να απέχει έξι πόντους και με την ισοβαθμία είναι ουσιαστικά στους επτά.

Εκτελώ χρέη προπονητή και θεωρώ ότι αυτή την εβσομάδα θα έρθει νέος. Η ομάδα μας είναι νεανική και ένα δύσκολο κομμάτι διαχείρισης είναι αυτό του ψυχολογικού τομέα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τα Χανιά και πρέπει να το πάρουμε για να ξεφύγουμε. Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων το καλύτερο. Αυτή η ομάδα αν όχι φέτος του χρόνου να βρεθεί στην Α' Εθνική».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep