«Διαιτησία... 100-0»

Πολλά τα παράπονα της Αναγέννησης Καρδίτσας από τη διαιτησία του αγώνα στη Σπάρτη.

Για διαιτησία 100-0 εις βάρος της στο παιχνίδι με τη Σπάρτη έκανε λόγο η Αναγέννηση Καρδίτσας. Στάθηκε, μάλιστα, στην αποβολή του διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Ραχαβέλια για πρώτη φορά, ενώ χαρακτήρισε τη διαιτησία ανεκδιήγητη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα «asa1904»:

«Πάνω που είχαμε ηρεμήσει τις τελευταίες αγωνιστικές και αφοσιωθεί στα αγωνιστικά δρώμενα και στους πρωταγωνιστές (ποδοσφαιριστές ομάδων) ήλθε η διαιτησία του αγώνα της Αναγέννησης με τη Σπάρτη να μας θυμίσει που ακριβώς βρισκόμαστε και πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη μιας... επανεκκίνησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 1-0 δεχόμενη το γκόλ στο 88' της αναμέτρησης έχοντας όμως μια διαιτησία πραγματικά ανεκδιήγητη! Ο Μαρκαντωνάτος απο την Ηλεία (ΦΩΤΟ απο παλαιότερο μάτς όπου κάποιος... δυστυχής πάλι διαμαρτύρεται!) με τους Πυλαρινό (Ζάκυνθος) και Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) έπαιξαν 100-0 εις βάρος των "κιτρινόμαυρων" και προκάλεσαν δικαίως την αγανάκτησή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι αποβλήθηκε απο το παιχνίδι ο διευθυντής της ομάδας Κώστας Ραχαβέλιας κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τα όσα χρόνια βρίσκεται στην Αναγέννηση!!!

Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Δυστυχώς, μάθαμε να ζούμε με όλα αυτά.... Κρίμα για όσους ακόμη αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιο τις ομάδες και το ίδιο το άθλημα. Στον αγωνιστικό τομέα η Αναγέννηση είχε καλή εικόνα και αδικείται κατάφωρα απο το σκόρ που διαμορφώθηκε στο 88' με σουτ του Γκαλίτσιου. Εχασε ευκαιρίες πολύ σημαντικές (ενα τετατετ του Καραγιάννη το σταμάτησε ο επόπτης με ανύπαρκτο οφσάϊντ!) και πριν αλλά και μετά το γκόλ.

Το πρόβλημα της δυστοκίας και της κακοδαιμονίας απέναντι απο την εστία των αντιπάλων επανεμφανίστηκε. Η ομάδα δοκίμασε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία κυρίως απο τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε απο την διαιτησία και θα συνεχίσει με πείσμα την προσπάθειά της».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep