«Αυτοκτονήσαμε»

Ο ΑΟ Χανιά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ό,τι μπορούσε για να... μην κερδίσει σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον Πανσερραϊκό στάθηκε ο Νίκος Παντέλης μετά την ήττα (1-0) του ΑΟ Χανιά. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Αυτοκτονήσαμε. Όλη την εβδομάδα λέγαμε ότι με ενδεχόμενη νίκη θα πατούσαμε γερά στην κατηγορία, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μη νικήσουμε. Στο πρώτο 20λεπτο μπήκαμε πολύ δυνατά και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, ειδικά με τον Σταματή στο πρώτο λεπτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει δύο γκολ και να έχει αποκτήσει άλλη τροπή το παιχνίδι.

Στο δεύτερο αγχωθήκαμε πολύ. Είπα και στους ποδοσφαιριστές ότι είναι νόμος στη Β' Εθνική. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις. Δυστυχώς σε μία ανύποπτη φάση, με μεγάλα κενά στην άμυνα, φάγαμε το γκολ και κυνηγούσαμε. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι άδικο, αλλά δεν λέει τίποτα. Ξαναμπαίνουμε σε τροχιά κινδύνου και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί έχω πει από την πρώτη μέρα ότι θα πρέπει η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και να σταθεροποιηθεί στα αποτελέσματα. Δυστυχώς χάσαμε και τώρα τρέχουμε.

Μόνο στο πρώτο 20λεπτο παιξαμε όπως μπορούμε και όπως είχαμε σχεδιάσει. Στο ποδόσφαιρο είναι νόμος. Αν δεν μπορείς να βάλεις αυτά τα γκολ κάποια στιγμή θα το φας. Γι' αυτό τους είπα ότι αν τυχόν δεν κερδίζουμε, δεν χάνουμε και ποτέ. Δυστυχώς, όμως και οι παίκτες είχαν μεγάλο άγχος. Ήμασταν επιρρεπείς όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστικός παράγοντας ήταν το πρώτο 20λεπτο. Είναι η επιτομή των κλασικών ευκαιριών αυτές που χάσαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε να κλαίμε. Πρέπει να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς εκτός έδρας αν δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα στην πορεία».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep