«Ομάδα άλλης κατηγορίας»

Ο Δημήτρης Σπανός έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε ο Παναιγιάλειος κόντρα στον Απόλλωνα που όπως τόνισε είναι ομάδα Super League.

Την βεβαιότητα πως δεν θα κινδυνεύσει ο Παναιγιάλειος εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός. Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου 0-0 με τον Απόλλωνα.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς αφού ξέραμε πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα με επιθετικό τρόπο. Το βασικό πλάνο για εμάς ήταν να βρούμε μια αντεπίθεση ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε, όπως το έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια εδώ μέσα με καλύτερους αντιπάλους. Εμείς είχαμε συγκέντρωση και σταθήκαμε και λίγο τυχεροί, αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις και λίγο τύχη δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, ίσως όχι και στις ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο Απόλλων.

Εμείς σε όλο το παιχνίδι ψάχναμε μια τελική πάσα για γκολ που δεν ήρθε, αν εξαιρέσουμε στο τέλος την φάση του Ιβάνκο που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε. Δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα Super League που δεν παίζεται από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Ο πόντος για εμάς σήμερα ήταν καλός.

Συνεχίζουμε με ότι προβλήματα έχουμε με τραυματισμούς και με τιμωρίες για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εικόνα της ομάδας δείχνει πως δεν θα κινδυνεύσει. Δεν μιλάω για τους βαθμούς, αλλά για την εικόνα».

Last modified onΣάββατο, 11 Μάρτιος 2017 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep