Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περιορίσαμε το σκορ»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να δείξει καλή εικόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να δείξει καλή εικόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε πως ήταν η σειρά της Επανωμής να κάνει τα λάθη σε αντίθεση με το ματς του πρώτου γύρου που ότι και αν έκανε της έβγαινε.

Στις ευκαιρίες που έδωσε και δεν τις εκμεταλλεύθηκαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στην σωτηρία που ήρθε νωρίς στάθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Επανωμής Αλέκος Βοσνιάδης.

«Αυτό που είδα σήμερα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έδειξαν καμία διάθεση για το παιχνίδι και ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις φάσεις. Ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία ως το τέλος. Δεχθήκαμε τρία γκολ και ειδικά τα δυο δεν τα δέχεται ούτε ερασιτεχνική ομάδα. Η Παναχαϊκή βγήκε δυο φορές στην αντεπίθεση και σκόραρε ενώ εμείς δεν δείξαμε καμία διάθεση να επιστρέψουμε και κάπου στο πρώτο ημίχρονο τελείωσε το ματς. Ο στόχος μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μην ανοίξει και άλλο το αποτέλεσμα και να εμφανιστούμε λίγο καλύτεροι.

Το ματς αυτό έφυγε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια όπου θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο ματς του πρώτου γύρου ότι κάναμε μας έβγαινε, αλλά σήμερα κάναμε τα λάθη εμείς. Υπάρχει απογοήτευση γιατί όταν δίνουμε ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύονται. Κανείς δεν πίστευε ότι 10 αγωνιστικές πριν το τέλος θα είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε την παραμονή τόσο εύκολα ως νεοφώτιστοι. Είναι σημαντικό να κλείσουμε και όμορφα την σεζόν».

Για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανωμής μίλησε ο Κώστας Κουλίδης.

«Νομίζω σήμερα φανήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Η Παναχαϊκή ήτα ανώτερη και φαίνεται μια ομάδα που μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Εμείς δεν έπρεπε να παρουσιάσουμε τέτοια εικόνα, γιατί αυτή που μένει είναι η τελευταία εντύπωση και σίγουρα με την προσπάθεια που έχουμε κάνει οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι. Ηταν εξαντλητικό να παίζουμε τέτοια ώρα, με τέτοια ζέστη. Σκοπός μας είναι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep