Τάι και επιστροφές

Οι 19 του Αγροτικού Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά. Τα εισιτήρια του αγώνα.

Δεκαεννιά παίκτες βρίσκονται στην πρώτη αποστολή του νέου προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, Νίκου Καραμπετάκη, για το κυριακάτικο (05/03) παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «σταχυοφόρων», θα έχει στα πλάνα του για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League τον Τάι, που πρόλαβε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του, όπως επίσης και τους Γιακουμή, Γκέκα, Έππα, Θεοδωρίδη, που δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα. Αντιθέτως, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τεγούσης, οι τραυματίες Κυριακίδης, Δεινόπαπας και Βουτσιάς, αλλά και οι Κάμπας, Γολιδόπουλος για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Τάι, Αργυρίου, Βαφέας, Γκέκας, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Μπουτζίκος,  Πάλλας, Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα, στην οποία αναφέρουν ότι θα ισχύσει γενική είσοδος στα 10 ευρώ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoixima.gr Football League με αντίπαλο τον ΑΟ Χανίων στο «Δ. Κοντικάκης» (5/3, 15.00).

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται αύριο, ημέρα του παιχνιδιού, από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα) από τις 13.30 έως τις 15.00».

 

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep