Έκοψε την πίτα του ο ΟΦΗ

Οι Κιάσσος και Νάστος βρήκαν τα φλουριά, ενώ κληρώθηκαν και τρία ταξίδια.

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/03) η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΟΦΗ στο «Κρήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά.

Το «παρών» στη γιορτή έδωσαν τα μέλη της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Επίσης παραβρέθηκε και ο Κρητικός επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης είναι ένας απο τους πρωτεργάτες της προσπάθειας αναδόμησης του ΟΦΗ, η οποία ξεκίνησε, πριν απο 1,5 χρόνο. Ο Καράτζης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Πολεμαρχάκη για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ, ενώ σε μια συμβολική κίνηση με ισχυρά μηνύματα, έκοψαν μαζί την πίτα της ομάδας. Στη συνέχεια πέρασε από όλα τα τραπέζια και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ αργά ή γρήγορα θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει, για την επιστροφή του στη Super League.

Παράλληλα, το «παρών» έδωσαν και ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος Αντίπας Σηφάκης, οι μέτοχοι Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Πλουμάκης, Μυλωνάκης, Συριγωνάκης, τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ (Ζερβάκης, Αποστολάκης, Καλαιτζάκης, Ανδρεαδάκης), ενώ επίλεκτη ήταν και η προυσία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ Γιώργου Βοζικάκη.

Τα δύο φλουριά κατέληξαν στους Κώστα Κιάσσο και Ανέστη Νάστο, που κέρδισαν έκαστος από 500 ευρώ. Επίσης κληρώθηκαν και τρία τριήμερα ταξίδια  στα ξενοδοχεία των Αντώνη Καράτζη, Αντίπα Σηφάκη και Νίκου Ανδρεαδάκη. Οι νικητές ήταν ο Πατρίκ Βουό, ο γυμναστής Νίκος Κουνδουράκης και ο λογιστής της ΠΑΕ Μανώλης Βασιλάκης.

«Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» Μανώλη Σταματάκη, ο οποίος είναι ένας αυθεντικός φίλος του ΟΦΗ, για την φιλοξενία που έκανε  στην ομάδα», ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Last modified onΣάββατο, 04 Μάρτιος 2017 10:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep