«Να συνεχίσει να εντυπωσιάζει...»

Ο Νίκος Καραμπετάκης μιλά στο FL News για την πρόκληση του Αγροτικού και το ματς με τον ΑΟ Χανιά.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα στο ματς με τον ΑΟ Χανιά θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (05/03) ο Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης για τη θέση μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Νεντίδη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, που δεν διαθέτει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League, μίλησε στο FL News για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και δήλωσε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να εργαστεί στους «σταχυοφόρους». Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τόνισε πως η ομάδα του Ευόσμου δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αν παίξει όπως ξέρει.

Αρχικά ο Καραμπετάκης τόνισε:

«Είναι μία πρόκληση για εμένα. Είναι τιμή μου που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα και ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του. Έχω όρεξη για δουλειά. Η ομάδα είναι μία οικογένεια και έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Την έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πραγματικά μία πολύ καλή δουλειά. Είναι γεγονός ότι ο Αγροτικός έχει εντυπωσιάσει τόσο με τον τρόπο που αγωνίζεται όσο και με την ομορφιά του ποδοσφαίρου που προσφέρει κι εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τον αγώνα με τον ΑΟΧ, είπε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΟΧ έχει ένα πρόσωπο στον πάγκο και ο νέος προπονητής είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει. Όμως εμείς δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα αν παίξουμε όπως έχουμε αποφασίσει. Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 12:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep