Εκδίκαση για... ball boys

Ο ΑΟ Χανιά υποστήριξε ότι για την απουσία ball boys στο ματς με την Καλλονή δεν μερίμνησε ο Πανελευσινιακός.

Το FL News σας είχε ενημερώσει στις 8 Φεβρουαρίου σχετικά με την κλήση σε απολογία του ΑΟ Χανιά για την απουσία ball boys από το ματς με την ΑΕΛ Καλλονής που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας. Οι Κρητικοί, λοιπόν, απολογήθηκαν την Πέμπτη (02/03) και το FL News, το μόνο μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, σας παρουσιάζει την υπερασπιστική γραμμή των «κυανόλευκων».

Ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης υποστήριξε ότι το παιχνίδι άλλαξε έδρα δύο ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής και ο ΑΟ Χανιά κλήθηκε να παίξει στην Ελευσίνα. Η διοίκηση του ΑΟΧ, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε επαφή με την ΠΑΕ Πανελευσινιακός και η δεύτερη τους διαβεβαίωσε ότι θα έστελνε στο γήπεδο παιδιά των ακαδημιών τους για να εκτελέσουν χρέη ball boys. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ομάδα των Χανίων, αυτή της δυτικής Αττικής δεν μερίμνησε, με αποτέλεσμα το ματς με την ΑΕΛ Καλλονής να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία παιδιών που θα ήταν υπεύθυνα για τις μπάλες...

Στα αγωνιστικά, οι τιμωρημένοι Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βαρούχας θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τους αγώνες με Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού κόντρα στους Θεσσαλούς θα μπορέσουν να παίξουν. Στον αγώνα με την ΑΣΑ, όμως θα λείψουν λόγω καρτών οι Σταματής, Ηρακλής. Ο τελευταίος θα λείψει και από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep