«Μεγάλη πρόκληση»

Ο Νίκος Καραμπετάκης ανακοινώθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, αφού έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Σελίδα γύρισε από την Πέμπτη (02/03) ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Καραμπετάκη και του Θωμά Μεταξά, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει μεγάλη πρόκληση τους «πράσινους», αφού για πρώτη φορά θα δουλέψει ως πρώτος προπονητής στη Football League.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη συνεργασία της με τους τεχνικούς, Νίκο Καραμπετάκη και Θωμά Μεταξά. Ο κ. Καραμπετάκης αφού έκανε την πρώτη γνωριμία σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου με τους ποδοσφαιριστές, πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση.

Μετά το τέλος της έκανε την παρακάτω γραπτή δήλωση:

«Για μένα ο Αγροτικός Αστέρας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια, δεμένη, με στόχους τους οποίους όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης όλων μας. Την Κυριακή έχουμε έναν εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χανίων και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο».

Θλάση ο Βουτσιάς 

Την παρουσίαση Καραμπετάκη ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής, Ιεροκλής Στολτίδης παρουσία του γενικού διευθυντή, Γιώργου Βράκα. Το θετικό από την προπόνηση ήταν ότι οι Τάι, Γιακουμής συμμετείχαν στα μεγαλύτερα κομμάτια της προπόνησης, όμως εκτός λόγω θλάσης θα μείνει ο Πασχάλης Βουτσιάς. Τις προσεχείς ημέρες θα εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Last modified onΠέμπτη, 02 Μάρτιος 2017 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep