Ξεκινά με γεμάτο απουσιολόγιο

Οικογενειακό δίτερμα με την Κ19 θα παίξει η πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τρίτη (28/02) στις 15:00 οι παίκτες του ΟΦΗ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Μετά το ρεπό της Καθαρής Δευτέρας (27/02) ο Νίκος Παπαδόπουλος θα μπορέσει να δει την κατάσταση των παικτών, τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο. Συγκεκριμένα ο Μιλοσάβλιεφ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Κισσαμικό, θα υποβληθεί σε εξετάσειςγια το χτύπημα που δέχθηκε στη λεκάνη, ενώ από την άλλη, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό οι Μάνος (ενοχλήσεις στο πόδι) και Κομεσίδης (σφίξιμο στον προσαγωγό).

Παράλληλα από τενοντίτιδα ταλαιπωρείται ο Βουό, που έχει ξεκινήσει θεραπεία, ενώ ατομικό και θεραπεία κάνει ο Κοιλιάρας, που δεν υπολογίζεται σίγουρα για Καλλονή. Όσον αφορά στον Όγκμποε, που ήταν στην αποστολή στο ματς με τον Κισσαμικό, επιστρέφει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς.

Την Τρίτη (28/02) ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει προγραμματίσει οικογενειακό διπλό με την Κ19 του συλλόγου, όπου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιξαν με τον Κισσαμικό. Οι υπόλοιποι θα κάνουν κανονικά προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Last modified onΤρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 10:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep