Διαθέσιμος ο Όμο

Το λάθος της διοργανώτριας που αναστάτωσε τη Λαμία.

Στο ρετιρέ μαζί με τον Απόλλωνα έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έδειξε στην Καρδίτσα ανεπηρέαστη από το δικαστικό μέτωπο που άνοιξε για την ίδια, πέρασε από τη θεσσαλική πόλη νικήτρια και πλέον καλείται απέναντι στον Αιγινιακό να κατακτήσει το 6ο διαδοχικό τρίποντο.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του FL News, την Παρασκευή (24/02) υπήρξε αναστάτωση στις τάξεις των «κυανόλευκων» λόγω ενός λάθους της διοργανώτριας αρχής. Τι συνέβη; Η Λαμία δήλωσε τον Μάρκο Μπλάζιτς να εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Αιγινιακό και τον Σουλεϊμόν Όμο την 20ή αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή. Παρόλα αυτά στο ποινολόγιο που ανακοινώθηκε, ο Αφρικανός εμφανίστηκε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τη 18η αγωνιστική! Τελικά, αυτό διορθώθηκε έπειτα από σχετική επικοινωνία της διοίκησης με τη λίγκα...

Ρυθμό ανέβασε την Παρασκευή (24/02) ο Λευτέρης Ματσούκας, όμως τραυματίας, αποχώρησε από τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Αλέξανδρος Καραγιάννης. Από την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό θα προστατευτεί από τον τεχνικό, Μπάμπη Τεννέ ο Τσέναμο, ενώ εκτός παραμένει ο Βαλιός.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep