«Δεν ισχύει τίποτα»

Ο Φιορίν Ντουρμισάι δήλωσε ότι όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα τον πείσμωσαν.

Στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης μίλησαν μετά το φινάλε του αγώνα στην Καρδίτσα ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές και οι δύο σκόρερ, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Φιορίν Ντουρμισάι. Ο τελευταίος, μάλιστα, ως το πρόσωπο της προηγούμενης αγωνιστικής τόνισε ότι όσα έγιναν πείσμωσαν τον ίδιο και την ομάδα του, ενώ υποστήριξε ότι όλα όσα γράφονται δεν ισχύουν.

Ο Ντουρμισάι είπε:

«Αυτή η νίκη είναι πολύ μεγάλη. Μας δίνει διαφορά από τους άλλους διεκδικητές της ανόδου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε και κερδίσαμε».

Έγινες το πρόσωπο της εβδομάδας. Αυτό σου έδωσε μία ψυχολογία διαφορετική;

«Μου έδωσε επιπλέον κίνητρο να παίξω, γιατί αυτά που λένε πιστεύω ότι δεν ισχύουν. Εκτός από μένα έδωσε περισσότερη ώθηση και σε όλη την ομάδα. Αυτά που λένε και δημοσιεύουν δεν ισχύουν καν».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Αν δεν είμαστε σοβαροί και δεν κερδίζουμε όλα τα ματς δεν μπορούμε να ανεβούμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δίνουμε πάντα το 100%».

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης είπε:

«Το θέμα της υγείας είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θέλαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό, γιατί έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα. Θέλουμε σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές σημεωσε:

«Έγινε ένα παιχνίδι σε ένα πάρα πολύ κακό γήπεδο. Αυτά τα γήπεδα δεν διευκολύνουν την ομάδα μας. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προηγηθήκαμε νωρίς και εκεί έληξε το παιχνίδι. Έχει δρόμο πολύ ακόμα. Συνεχίζουμε. Πιστεύω θα γίνει μάχη, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep