Μήνυμα στήριξης από τους Παλαίμαχους

Εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε πρόεδρο, προπονητή και παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το δικό τους μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλαν οι Παλαίμαχοι των «κιτρινόμαυρων». Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα του εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (23/02) με τη Λαμία εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε πρόεδρο, προπονητή και ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

«Στην πορεία κάθε ομάδας, υπάρχουν νίκες και ήττες. Υπάρχουν στιγμές θριάμβου, στιγμές ατυχίας και απογοήτευσης. Σ’ αυτές ακριβώς τις στιγμές, είναι, που η ομάδα  χρειάζεται στήριξη και ενότητα.. Συνεχίζουμε το μαραθώνιο του πρωταθλήματος, με ψηλά το κεφάλι, ατενίζουμε με αισιοδοξία τα υπόλοιπα παιχνίδια και στεκόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης(23/02).

Η Αναγέννηση, θα υποδεχτεί, τη Λαμία, σε ένα δύσκολο αγώνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Με σωστή διαχείριση, με δύναμη και πίστη για τη νίκη, στο τέλος του αγώνα, όλοι μας, θα χειροκροτήσουμε μια ακόμα νίκη στη έδρα μας, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας. Ζητούμε, από τον κόσμο μας, να ξεχάσει την πικρία της τελευταίας άτυχης ημέρας και όλοι  να συσπειρωθούμε  γύρω από την ομάδα,  ώστε να ξαναγυρίσει στις νίκες και να συνεχίσει όλο και πιο ψηλά.

Οι Παλαίμαχοι της Αναγέννησης, έχοντας ζήσει ανάλογες στιγμές, γνωρίζουν τι σημαίνει, για όλους μας, πίκρα και απογοήτευση, σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Δηλώνουμε, ότι στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας  τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες, και καλούμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, να κάνει το ίδιο. Συνεχίζουμε το ταξίδι και θα είμαστε όλοι μαζί , στα εύκολα και στα δύσκολα, γιατί το όραμά μας, θα είναι το ίδιο μια ζωή!»
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 10:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep