«Ίση μεταχείριση»

Ανακοίνωση του Αγροτικού με την οποία ζητεί να προστατεύουν τους παίκτες οι διαιτητές.

Παράπονα του Αγροτικού Αστέρα για τις διαιτησίες στη Football League. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά ίση μεταχείριση και προστασία των παικτών από τους εκάστοτε ρέφερι. Τι αναφέρεται για το θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά: «Για την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 γνώμονας αποτελεί πάντα η ίση μεταχείριση των ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους «Άρχοντες» των αναμετρήσεων και η «προστασία» των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή αναμένονταν τα πλήρη ιατρικά αποτελέσματα για την περίπτωση κυρίως του Θανάση Δεινόπαπα ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις μήνες από την αγωνιστική δράση, στη συγκεκριμένη φάση ο αντίπαλος ποδοσφαιριστή δεν τιμωρήθηκε ούτε με την ελάχιστη ποινή της κίτρινης κάρτας.

Στην περίπτωση του Νίκου Βαφέα που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης για να του τοποθετηθούν τέσσερα ράμματα στο πρόσωπο, στη επίμαχη φάση δεν δόθηκε ούτε φάουλ.

Όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας εργάζεται με γνώμονα το καλό της ομάδας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις».

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep