«Πάλι τους ίδιους θα έβαζα»

Κατηγορηματικός ο Μπάμπης Τεννές, υποστήριξε ότι η Λαμία έχει μπει στο «μάτι» λόγω της πορείας της.

Στο «μάτι» έχει μπει η Λαμία λόγω της έως τώρα πορείας της όπως δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στο FL News. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στο θέμα της συμμετοχής του Φιορίν Ντουρμισάι και έστειλε... μήνυμα λέγοντας ότι: «Όταν θα γίνει ένα λάθος, αν γίνει, δεν είναι μόνο ο προπονητής υπεύθυνος. Είναι λάθος όλης της ομάδας ανεξάρτητα αν κάποιοι δεν έχουν ούτε την ευθιξία να το παραδεχτούν». Μάλιστα, σε ερώτηση του FL News αν θα χρησιμοποιούσε και πάλι τους ίδιους, απάντησε καταφατικά.

Συγκεκριμένα, ο Τεννές είπε στο FL News:

«Ας ψάξουν άλλους τρόπους να σταματήσουν την ομάδα της Λαμίας. Κατ' αρχάς Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι όταν θα γίνει ένα λάθος, αν γίνει, δεν είναι μόνο ο προπονητής ο υπεύθυνος. Είναι λάθος όλης της ομάδας ανεξάρτητα αν κάποιοι δεν έχουν ούτε την ευθιξία να το παραδεχτούν. Η ομάδα της Λαμίας στον πρώτο γύρο είναι αποδεδειγμένο από όλους ότι παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι και καλύτερη ομάδα και το μόνο που εμείς σκεφτόμαστε είναι πώς να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Στην προκήρυξη της Football League αναφέρεται ότι ανώτατο όργανο για οποιαδήποτε διένεξη είναι ο ΚΑΠ. Η Λαμία έχει μπει στο μάτι, γιατί πραγματοποιεί μία πορεία που κανείς δεν περίμενε και καλά θα κάνουν να ψάξουν αγωνιστικούς τρόπους για να τη φρενάρουν και όχι με τέτοια τρικ».

Σε ερώτηση του FL News, αν σε επόμενο ματς θα χρησιμοποιούσε τους ίδιους, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε:

«Φυσικά και θα το έκανα. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο Ντουρμισάι αγωνίζεται ως Έλληνας. Έχει ελληνική ταυτότητα, ελληνικό διαβατήριο και στην ΕΠΟ το δελτίο του αναφέρει ότι αγωνίζεται ως Έλληνας. Έχει συμμετοχές με την Ελπίδων της Αλβανίας, αλλά και πριν λίγα χρόνια το ίδιο ίσχυε με τον Κάτσε και είχε κληθεί να επιλέξει αν θα παίζει με την Εθνική Ελλάδος ή Αλβανίας».

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 14:06

1 comment

  • ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟΣ
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟΣ Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 12:42 Comment Link

    ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΌΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΝΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ, ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ , ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ [ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ] ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΝΕ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΤΩ Ν, ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ "ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑ ΑΜΑΡΤΕΙΝ, ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ" ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ [ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ] ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ,, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ-ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ [ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ] ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΝΕ, ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Η ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ [ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ] ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΝΕ, ΕΧΕΤΕ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΡΜΠΙΣΑΙ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΞΕΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΤΜΕ ΣΤ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΧ. ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΟ 65 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΟΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΧΙ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑΙ. ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Μ΄ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ??????? [ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟ ΟΡΟ ΘΕΛΕΤΕ] ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ-ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ, ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ". ΥΓ. Η ΛΑΜΙΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΟΣΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΚΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ; ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ;;;;;;;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep