«Παρακαλούσαμε για ποδόσφαιρο»

Ο Νίκος Νεντίδης υποστήριξε ότι μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή.

Παράπονα από τον τρόπο που έπαιξε η Καλλονή στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε ο Νίκος Νεντίδης μετά το φινάλε του αγώνα και την ήττα (2-0) της ομάδας του. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που, δυστυχώς, όποιος έβαζε το γκολ, θα κέρδιζε. Υπήρχαν πολλές στημένες φάσεις λόγω της ιδιαιτερότητας του αέρα. Κατάφερε η Καλλονή να σκοράρει σε μία στημένη φάση και να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς είχαμε μία κούραση από το ματς με τον Άρη, αλλά γνωρίζουμε ότι από εδώ και πέρα θα είναι τα πράγματα δύσκολα, δεν θα είναι εύκολα για μας. Δεν είναι τίποτα δεδομένο. Πρέπει να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια. Ιδιαίτερα με αντιπάλους που χρειάζονται τους βαθμούς στην έδρα τους πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να προηγηθεί.

Δυστυχώς, και συγγνώμη γι' αυτό που λέω, η ανάγκη του αντιπάλου να κερδίσει το παιχνίδι οδήγησε ένα δεύτερο ημίχρονο να παρακαλάμε να μπει η μπάλα στο γήπεδο για να παίξουμε. Καταλαβαίνω την ανάγκη της ομάδας, αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται κάπως διαφορετικά. Όλοι το έχουμε μάθει κάπως διαφορετικά. Να μην μπορεί να μπει η μπάλα να παίξεις ή να υπάρχει σκοπιμότητα, θα το ζούμε δυστυχώς γι' αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μη δίνουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί για να μην έχουμε τέτοιες συμπεριφορές όπως η σημερινή».

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 01:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep