«Ξεπέρασαν τον εαυτό τους»

Την πίστη του ότι στο τέλος η Καλλονή θα χαμογελάσει εξέφρασε ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο τεχνικός της Καλλονής τόνισε ότι οι παίκτες του ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τη νίκη (1-0) επί του Αγροτικού Αστέρα και τόνισε ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή. Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και για άλλη μία φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Δεν έχουμε τα περιθώρια ούτε για ισοπαλία τουλάχιστον μέσα στο γήπεδό μας. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στην οργάνωση, όσο και στην αποτελεσματικότητα, το δείχνει και η βαθμολογική της θέση. Τα καταφέραμε.

Δεν έχουμε τα χρονικά περιθώρια να πανηγυρίζουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι σε τρεις ημέρες και θα συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις σε αυτό το παιχνίδι. Εμείς παλεύουμε, μπράβο στα παιδιά, είμαστε εδώ και στο τέλος πιστεύω να χαμογελάσουμε. Με αφορμή τον κόσμο και τον παλμό έστω και με τον λίγο κόσμο που είχαμε, τον ευχαριστώ και θα θέλαμε να έχουμε περισσότερο κόσμο στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι έχει αλλάξει:

«Δουλεύουμε καθημερινά, προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα στα παιδιά ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, έγιναν προσθήκες και με τον Σισέ, τον Σβόγιτς και με τον Αμίρ. Αυτά τα παιδιά θα μας βοηθήσουν. Πριν την Καλλιθέα είχα πει και μεταγραφές να μην κάνουμε θα παλέψουμε και το δείχνουμε καθημερινά.

Δεν είναι δικαιολογία να σας πω ότι μέσα στον Παναιγιάλειο αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δεν θα πω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά ήταν άδικο ότι χάσαμε. Είμαστε σε μία αγωνιστική κατάσταση πάρα πολύ καλή, δεν φοβόμαστε να παίξουμε, κρατάμε και σε δύσκολους χώρους τη μπάλα και μ' αυτό δείχνουμε χαρακτήρα και μια ομάδα που πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 01:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep