Μισή ντουζίνα απουσίες

Η αποστολή του Αιγινιακού για το Μενίδι.

Στις νίκες εκτός έδρας θα επιδιώξει να επιστρέψει ο Αιγινιακός στην κυριακάτικη (19/02) αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Η ομάδα του Αιγινίου πανηγύρισε τελευταία φορά το «τρίποντο» μακριά από το γήπεδό της στις 8 Ιανουαρίου κόντρα στον Πανελευσινιακό (0-1) και απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κυνηγά επίσης την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι απουσίες για τον Γιάννη Βλάχο στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Football League είναι αρκετές, καθώς εκτός από τους τιμωρημένους Θανάση Τόλιο και Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο, τον Βασίλη Μουκίδη που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Μήλιο, το δελτίο του οποίου δεν είναι ακόμα έτοιμο, ο προπονητής των «κυανόλευκων» δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους Ανέστη Καρακώστα και Σωκράτη Κυριλλίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Τσολακίδης, Πασαλίδης, Λιόλιος, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατζολάρι, Εφρέμ, Ζούρκος, Φασίδης, Παπαδόπουλος, Σκραπάρας, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Ραγκέλοφ.

Last modified onΣάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 15:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep