«Δεν με σεβάστηκαν στην Καλλονή»

Ο Γιώργος Μανούσος υποστήριξε ότι η Καλλονή έχει τον κατάλληλο προπονητή για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους της Καλλονής εξέφρασε ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή για τα εξασφαλίσει τα χρήματά του.

Ο 29χρονος επιθετικός του Πλατανιά μίλησε στην «Ε» για την πρώην ομάδα του και τόνισε πως αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά, καθώς οι νησιώτες δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό του. Επίσης αναφέρθηκε στην πορεία της Καλλονής στο πρωτάθλημα της Football League και υποστήριξε πως ο Δημήτρης Γαβαλάς είναι ο κατάλληλος προπονητής για την οδηγήσει στην παραμονή. Αναλυτικά τα όσα είπε για την Καλλονή:

Η προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για οφειλές προς το πρόσωπό σου ήρθε αμέσως μετά τις μαζεμένες μεταγραφές της. Είχατε κάνει έναν διακανονισμό το καλοκαίρι. Να υποθέσουμε ότι δεν τηρήθηκε και κάποια στιγμή εξαντλήθηκε η υπομονή σου;

«Έχω κάνει μεγάλη υπομονή, πολύ καιρό τώρα. Όχι μόνο φέτος. Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, με ανάγκασαν όμως, γιατί δεν με σεβάστηκαν! Μου ζητήθηκε να κάνω ένα διακανονισμό για να διευκολυνθεί η ομάδα, αλλά αυτός δεν τηρήθηκε όπως έπρεπε».

Παρακολουθώντας την πορεία της ΑΕΛΚ, τι πιστεύεις; Θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά, παραμένοντας στη Football League;

«Εκείνο που πιστεύω αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχει τον πιο κατάλληλο προπονητή. Διότι διαθέτει πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ, με τα οποία είχε δουλέψει στην Κ20, τα έχει αναδείξει, τα ξέρει καλά και τον ξέρουνε καλά. Η Β’ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία, από όλες τις απόψεις. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει η ΑΕΛΚ να εξασφαλίσει την παραμονή της».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep