«Υπέγραψε για 1,5 χρόνο»

Θέμα στο Ιράν η μεταγραφή του Νίμα Νταγκεστάνι στον Παναιγιάλειο.

Αντίστροφα για το ντεμπούτο του μετρά ο Νίμα Νταγκεστάνι στον Παναιγιάλειο. Ο Ιρανός αποτέλεσε μία από τις τελευταίες χειμερινές προσθήκες και, όπως ήταν αναμενόμενο, για τη μεταγραφή του στους «μελανόλευκους» έκαναν εκτενή αναφορά τα ΜΜΕ στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων «Tasnim» ανέφερε ότι ο Νταγκεστάνι υπέγραψε για 1,5 χρόνο και σημείωσε ότι αποχώρησε για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ιρανός αμυντικός, Νίμα Νταγκεστάνι συμφώνησε με τον Παναιγιάλειο που μετέχει στην ελληνική Football League. Ο 18χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι.

Ο Νταγκεστάνι ήταν μέλος της Σάμπα στην πρώτη κατηγορία του Ιράν, αλλά έφυγε για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Έχει αγωνιστεί ακόμα στη Frenz Untied FC της Μαλαισίας. Ο Παναιγιάλειος είναι μία ομάδα με έδρα το Αίγιο και έχει μεγάλη παράδοση στα ελληνικά πρωταθλήματα. Μετρά αρκετές παρουσίες στην Α' Εθνική, τη Β' και τη Γ' Εθνική, ενώ έχει φτάσει δύο φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ομάδες στην Αχαΐα και την Πελοπόννησο».

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 02:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep