Απείχαν και οι δύο!

Οι οργανωμένοι του Αχαρναϊκού έμειναν... εκτός γηπέδου μαζί με αυτούς της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στην Καρδίτσα δοκιμάστηκε την Κυριακή (12/02) ο Αχαρναϊκός και την ομάδα του Μενιδίου ακολούθησαν στη θεσσαλική πόλη οργανωμένοι οπαδοί. Ωστόσο, δεν παρακολούθησαν τους «πράσινους» και προτίμησαν να μείνουν εκτός δημοτικού σταδίου μαζί με αυτούς των «κιτρινόμαυρων».

Οι οπαδοί του Αχαρναϊκού κρέμασαν το πανό τους και μαζί ένα ακόμα που έγραφε «Λευτεριά στην ΑΣΑ» και όπως ανέφεραν, προτίμησαν να κάτσουν έξω μαζί με τους φίλους της Αναγέννησης που κάνουν αποχή «παρά να δούμε αυτό το πράμα και την 7η συνεχόμενη ήττα».

Οι Ultras Gate 3 από την πλευρά τους ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους:

«Μπράβο για την νίκη της ομάδας και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στα παιδιά από το Μενίδι που προτίμησαν να κάτσουν έξω από το γήπεδο μαζί μας. Έχοντας και αυτοί τα δικά τους προβλήματα στο χώρο της ομάδας τους κρέμασαν το πανί τους και δίπλα από αυτό μια λινάτσα που έγραφε ‘ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΑ’ δίνοντας δύναμη στο δικό μας αγώνα και τους ευχαριστούμε. Να αναφέρουμε πως η αστυνομία της Καρδίτσας αδιαφόρησε ακόμη μια φορά για την μετακίνηση των φιλάθλων και επίσης κινήσεις αλληλεγγύης οπαδών σαν αυτές δεν αναφέρθηκαν σε καμιά εφημερίδα και σε κανένα site αφού δεν τους συμφέρει εκτός και αν γίνουν επεισόδια.

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΑ».

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 01:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep