«Η χρονιά της Λαμίας» (photos)

Ευχές ανόδου στην κοπή πίτας του ΠΑΣ Λαμία με κερδισμένο τον Σουλεϊμόν Όμο.

Δηλώσεις ανόδου στη Super League συνόδευσαν την κοπή της πίτας του ΠΑΣ Λαμία που έγινε το βράδυ της Κυριακής (12/02) στον Πολυχώρο Πολιτεία, στον Άγιο Λουκά. Εκπρόσωποι της τοπικής αρχής, της διοίκησης και οι νεοαποκτηθέντες τόνισαν ότι φέτος μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος του προβιβασμού. Σημειώνεται ότι το «παρών» έδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα Νέων και οι τοπικοί φορείς.

Ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου είπε:

«Φέτος η κοπή της πίτας είναι διαφορετική για τον ΠΑΣ Λαμία. Ευχαριστώ τον δήμαρχο, τον αντιπεριφερειάρχη, την αστυνομική διεύθυνση τους βουλευτές και όσους ξεχνώ. Αυτή την ομάδα την στηρίζουν πολλοί που είναι και εκτός διοίκησης. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που προσπαθούν και αγωνιούν γι' αυτή την ομάδα και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Αν συνεχίσουμε έτσι και είμαστε ενωμένοι η Λαμία σαν ομάδα κάποια στιγμή θα βρεθεί εκεί που θέλουμε όλοι και εκεί που της αξίζει.

pi

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας το 2017 να είναι μια χρονιά ευτυχισμένη, να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Υγεία στους ποδοσφαιριστές μας, στο τεχνικό τιμ, στη διοίκηση και σε όλους τους φιλάθλους. Να είναι μια χρονιά επιτυχημένη και στο τέλος να μας βρει όλους χαρούμενους, εκεί που θέλουμε και προσπαθούμε να βρεθούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Ποντίκας στάθηκε στην παρουσία του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο:

«Τον Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είπαμε ότι θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αν κοιτάξουμε τον πίνακα θα δούμε ότι αυτό το βήμα σιγά - σιγά το πετυχαίνουμε. Είχα πει ότι έχουμε τον καλύτερο προπονητή. Αυτός ο προπονητής σήμερα έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

TENN

 

Εύχομαι ο Θεός να μας δώσει υγεία, δύναμη και τύχη να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όσο πιο πολλούς γίνονται, όπως στα ματς με την ΑΕΚ και τον Άρη. Αν αυτό γίνει, η ομάδα θα είναι στα μεγάλα σαλόνια».

Ο αντιπεριφερειάρχης, Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε:

«Κατά γενική ομολογία η Λαμία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Όχι τυχαία. Ένα σύνολο από όλους τους παράγοντες, τον μέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, το ΔΣ, τον προπονητή και τους εξαίρετους παίκτες έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και μας έχουν κάνει υπερήφανους. Οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε με την αγάπη και τη στήριξή μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η κοπή είναι ιστορική. Φέτος έχουμε όλοι την πεποίθηση και την ελπίδα και αισιοδοξούμε ότι είναι η χρονιά της Λαμίας.

KARAI

Η έκκλησή μου είναι μεγάλη αυτή παρέα να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Χρειάζεται τη στήριξη όλου του κόσμου περισσότερο από ποτέ. Με την αγάπη μας να γεμίσουμε το γήπεδο και να την ενισχύσουμε για να καμαρώσουμε σε άλλη κατηγορία».

Δηλώσεις έκανε και ο δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα έργα στο ΔΑΚ Λαμίας:

«Φέτος είναι η χρονιά της Λαμίας. Της ομάδας, η οποία συγκεντρώνει τις ελπίδες τόσων χρόνων και την αγάπη του κόσμου. Η πορεία της δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι, ποδοσφαιριστές πολύ καλούς, τεχνικό τιμ, η διοίκηση, ο μεγαλομέτοχος.

DIMAR

 

Από την πλευρά του δήμου θα κάνουμε τα πάντα. Υπάρχει ο ανάδοχος για το σκέπαστρο και όταν το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες, όπως και όποιες άλλες απαιτούνται, ώστε η ομάδα του χρόνου να παίζει στα μεγάλα σαλόνια».

Στα ΜΜΕ έκαναν δηλώσεις και οι νεοαποκτηθέντες. Ο Αντρέ Ρότσα είπε: «Θέλω να είμαι δυνατός και να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω με την εμπειρία μου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της». Ο Λευτέρης Ματσούκας τόνισε: «Οι στόχοι μου είναι αλληλένδετοι με της αμίας. Θέλω να πετύχει τον στόχο της και να ανέβει στη Super League. Τα πράγματα είναι όπως τα περίμενα. Το κλίμα πολύ καλό και ο κόσμος κοντά μας, κάτι που βλέπουμε καθημερινά. Τους θέλουμε μαζί μας ως το τέλος».

MATSO

Ο Τάσος Χριστοφιλέας σημείωσε: «Εύχομαι του χρόνου η Λαμία να προβιβαστεί. Ήρθαμε για να ενισχύσουμε το έργο αυτό και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει κόσμος πίσω από την ομάδα την οποία στηρίζουν στο έπακρον και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θέλουμε».

Ο Στέλιος Ποζατζίδης είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα, η οποία κυνηγά με αξιώσεις την άνοδο. Προσωπικά ήρθα για να παίξω όσο περισσότερο μπορώ και να βοηθήσω να πετύχει τον στόχο της». Τέλος, ο Σουλεϊμόν Όμο που κέρδισε το φλουρί ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

OMMO

Πηγή φωτό: starsports.gr

Last modified onΔευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 03:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep