«Καλύτεροι από Λαμία, Απόλλωνα»

Ο Μπράνα Ίλιτς δήλωσε ότι ο Άρης είναι ανώτερη ομάδα από Απόλλωνα και Λαμία.

Θέμα τύχης ήταν κατά τον Μπράνα Ίλιτς το 2-2 του Άρη με τον Απόλλωνα. Μετά το ματς στη Ριζούπολη, ο Σέρβος επιθετικός των Θεσσαλονικέων ανέφερε: «Ο κόουτς είπε τα σημαντικά. Συμφωνώ μαζί του. Σήμερα δείξαμε στο πρώτο μέρο, τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα και τη Λαμία. Σήμερα, αυτό που έγινε είναι θέμα τύχης.

Δεν έχουμε χάσει τίποτα, γιατί υπάρχει ακόμα δρόμος. Και ο Απόλλων και η Λαμία θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Το μόνο που θέλω να πω, είναι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μπορούμε όμως να είμαστε πιο σοβαροί. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό».

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 18:24

1 comment

  • ΔΗΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤ.
    ΔΗΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤ. Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 19:23 Comment Link

    Πάρτο αλλοιώς Ίλιτς. Δηλαδή η βαθμολογία ακόμη δεν σε έχει πείσει, τ΄΄οσο εσένα, όσο και τους δικούς σου; ΄ΞΗ μήπως θέλεις να μας πέις ότι σας έχει αδικήσει η διαιτησία; Γιατί απ΄ότι θυμάμαι, χάρη στη διαιτησία και συγκεκριμένα του κ. Αρετόπουλου, για το πέναλτι το οποίο "επνιξε" σε βάρος σας με τον ΟΦΗ για το οποίο λίγοι αναφέρθηκαν, εν αντιθέσει με τη διαιτησία του κ. Καλογερόπουλου, όπου ξεσηκωθήκανε όλοι, θεοί και δαίμονες γιατί δήθεν σας αδίκησε η διαιτησία, κερδίσατε 2 βαθμούς. Συνεπώς πρέπει να μάθετε, ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας μπάλλα και όχι με το όνομα, τις φανέλλες ή τους φιλάθλους που έχετε [γιατί κι άλλες ομάδες και πόλεις ιδίως επαρχιακές, όπως Λαμία, Τρίκαλα] έχουν ακόμη περισσότερους και διψασμένους φιλάθλους, θέλετε ή πιστεύετε πως πρέπει να ανεβείτε κατηγορία, όπως ΄κάποιος δικός σας επώνυμος που δήλωσε "θέλουν ή δε ιθέλουν, ο Άρης θα ανέβει". Δηλαδή τι εννοεί; Μήπως με το ζόρι, ή με τσαμπουκά; Ο τσαμπουκάς δείχνεται στο γήπεδο κι όχι με λόγια. Άντε γειά και περαστικά σας προς το παρόν,

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep