Ούτε βαθμό το 2017

Ο Μίλος Κόστιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας τους Παναγιώτη Πλαβούκο και Ανδριανό Μεγαλοοικονόμου. Ο Μίλος Κόστιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας τους Παναγιώτη Πλαβούκο και Ανδριανό Μεγαλοοικονόμου.

Ο Αχαρναϊκός ψάχνει την πρώτη του επιτυχία μέσα στο γήπεδο για το νέο χρόνο.

Με δύο απουσίες αναχώρησε για την Καρδίτσα η αποστολή του Αχαρναϊκού που θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Οι Παναγιώτης Πλαβούκος και Μεγαλοοικονόμου έχουν προβλήματα και δεν κατάφεραν να τεθούν στη διάθεση του Μίλος Κόστιτς που δεν θέλησε να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε αυτό το παιχνίδι ο Αχαρναϊκός χρειάζεται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να αποκτήσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές και ψυχολογία, αλλά και ομοιογένεια.

Η ομάδα του Μενιδίου δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μέσα στο γήπεδο μέσα στη νέα χρονιά και αυτό έχει προβληματίσει τόσο τον τεχνικό, όσο και την διοίκηση της ομάδας που πανηγύρισαν για τελευταία φορά στις 22 Δεκεμβρίου 2016 τη νίκη με 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα.

Από τότε έχουν έξι αναμετρήσεις, στις οποίες μετρούν ισάριθμες ήττες και μάλιστα με τις τρεις να είναι εντός έδρας. Η αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα χάρισε ένα τρίποντο στον Αχαρναϊκό και μάλιστα τον «γλίτωσε» από ένα μεγάλο ταξίδι και παράλληλα πήρε τους μοναδικούς του βαθμούς για το 2017 εκτός γηπέδου βέβαια. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου υπάρχουν ακόμη οι αναμετρήσεις με τον Αιγινιακό εντός έδρας και τον Κισσαμικό στα Χανιά. 

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep