Αλλάζει το συμβούλιο

Αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο ο πρόεδρος, Χρήστος Μυστακίδης. Φεύγουν και οι Διαμαντόπουλος, Δημητριάδης.

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου φέρνει και διοικητικές αλλαγές στον Παναιγιάλειο. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος Αντώνης Ρέλλας σκοπεύει να προχωρήσει σε νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, αφού ο πρόεδρος, Χρήστος Μυστακίδης αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ.

Εκτός, όμως από τον Μυστακίδη, ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, Φώτη Δημητριάδη, οι οποίοι είχαν αναλάβει τον σχεδιασμό και είχαν βοηθήσει, ώστε να έρθουν ποδοσφαιριστές στους «μελανόλευκους». Το FL News επικοινώνησε με τον Διαμαντόπουλο και ο ίδιος τόνισε ότι θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα του Αιγίου, όμως παράλληλα σημείωσε ότι έτσι κι αλλιώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε.

Αν και ο ιδιοκτήτης, Αντώνης Ρέλλας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τη λύση που έχει βρει για τη διοικητική ενίσχυση, είναι δεδομένο ότι η έως τώρα συνεργασία εμφάνισε προβλήματα. Γι' αυτό και σύντομα στο ΔΣ θα μπουν νέα πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ενόψει Καλλονής οι Μπρους, Νταγκεστάνι, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, διαθέσιμος είναι ο Ουκρανός, Βιτάλι Ιβάνκο. Ατομικό ακολούθησε την Παρασκευή (10/02) ο Γκούφα και έχει τεθεί νοκ άουτ. Ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει και στον Νίκο Τρίγκα που θα μπει από Δευτέρα (13/02) σε κανονικό ρυθμό.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep