«Ο Τζιμπούρ υπολογίζεται»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του επιθετικού του Άρη.

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφορικά με το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport» ξεκαθάρισε ότι ο Αλγερινός επιθετικός υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία και πως δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησής του. Χαρακτηριστικά σημείωσε πως ο Τζιμπούρ είναι «περιουσία της ομάδας και ως τέτοια αντιμετωπίζεται».

«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ορισμένοι δημιούργησαν ζήτημα αποχώρησης του Ραφίκ. Ο ποδοσφαιριστής ήταν και θα παραμείνει παίκτης του Αρη. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα με την παρουσία του. Αυτή την περίοδο ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να επανέλθει στη δράση. Επικοινώνησα μαζί του, λέγοντάς του πως υπολογίζεται και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Τζιμπούρ είναι περιουσία της ομάδας και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε», ήταν τα λόγια του.

Επίσης ο Καρυπίδης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο, λέγοντας:

«Εκείνο που με απασχολεί είναι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Εάν αντιμετωπιστούμε, όπως πρέπει, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, αλλά και για το μέλλον του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο είπε:

«Τι φταίει ο Νίκος; Όταν κερδίζουμε είναι καλός κι όταν χάνουμε όχι; Ολοι προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον Αρη. Οσον αφορά τη διαιτησία, βλέπουμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο, αλλά δεν πιστεύω ότι στη Ριζούπολη θα έχουμε ανάλογη μεταχείριση, όπως στη Λαμία. Δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Last modified onΠέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep