«Επάξια υπερήφανοι για τον ΑΟΧ»

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος έκανε έκκληση στους φιλάθλους, αλλά και στην τοπική κοινωνία να στηρίξει την ομάδα.

Αήττητος για έκτο σερί ματς έμεινε ο ΑΟΧ και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος με δήλωσή του εξήρε την εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Σάκη Παπαβασιλείου, καλώντας παράλληλα τον κόσμο των Χανίων να στηρίξει την φετινή προσπάθεια.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ τόνισε με μήνυμά του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας τη Δευτέρα (06/02) ότι επάξια ο ΑΟΧ έχει κάνει υπερήφανους με την πορεία του τους φιλάθλους της πόλης, ωστόσο υποστήριξε πως είναι απαραίτητη η δυναμική παρουσία και στις κερκίδες. Έτσι, ζήτησε από την τοπική κοινωνία, τους παλιούς και νέους παράγοντες, αλλά και τους οπαδούς να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα. Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μετά τον προγραμματισμό του Ιανουαρίου, τα αποτελέσματα και η πορεία που έχει μέχρι σήμερα η ομάδα απέδειξαν περίτρανα οτι τουλάχιστον αγωνιστικά και οργανωτικά η ΠΑΕ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Επάξια λοιπόν, η τελευταία πορεία της ομάδας (έξι αγωνιστικές αήττητη και 14 βαθμούς)έχει κάνει υπερήφανους όλους τους φίλους και φιλάθλους της πόλης των Χανίων.

Για αυτό το λόγο η ΠΑΕ κάνει έκκληση σε όλη τη τοπική κοινωνία, φορείς, παλιούς και νέους παράγοντες να πλαισιώσουν και να συμπαρασταθούν στο δύσκολο έργο της σημερινής διοίκησης, διότι καμία ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο χωρίς βοήθεια χωρίς συμπαράσταση χωρίς φίλαθλο κόσμο δεν πάει πουθενά.

Ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Σωτήριος Μαυρονάσιος»

Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep