Φανέλα βασικού ο Καραγκιόζης

Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Αιγινιακού θα είναι για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της ομάδας του.


Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αιγινιακού ήρθε λόγω… αποβολής. Ο Θανάσης Τόλιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 90ο λεπτό με τον Παναιγιάλειο και ο Γιάννης Βλάχος πέρασε στο παιχνίδι τον Τάσο Καραγκιόζη για τα λίγα… δευτερόλεπτα που είχαν απομείνει.

Έτσι, ο 19χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα του Αιγινίου πήρε μία πρώτη γεύση από το φετινό πρωτάθλημα της Football League. Η τιμωρία του Τόλιου για τρεις αγωνιστικές αναγκάζει τον προπονητή του Αιγινιακού όμως να ρίξει… στα βαθιά τον Καραγκιόζη, ο οποίος θα είναι για πρώτη φορά ο βασικός πορτιέρο στο επόμενο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός πορτιέρο πριν ντυθεί στα κυανόλευκα είχε περάσει από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στους Βοιωτούς ήταν από τα βασικά στελέχη της Κ20 του συλλόγου και είχε μάλιστα «κερδίσει» και τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος στους «πράσινους» εμπιστεύτηκε αρκετά τα ταλέντα που προέρχονταν από την ομάδα των Νέων.

πηγή φώτο: alexandreia-gidas

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 12:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep