«Τους θέλαμε στο γήπεδο»

Στην τύχη και τη δύναμη θα κριθεί το ματς Λαμία - Άρης σύμφωνα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Για το ντέρμπι της Κυριακής (05/02) με τον Άρη και την πρόθεση που είχε η Λαμία να φιλοξενήσει οπαδούς των «κίτρινων» μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά και για τον Άρη. Δεν αμφισβητούμε ότι είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης. Το παιχνίδι θα κριθεί στην τύχη και τη δύναμη. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Για την παρουσία φιλάθλων του Άρη:

«Εμείς θέλαμε τον κόσμο του Αρη, αφού θα συνέβαλλε και στα οικονομικά του συλλόγου. Ωστόσο, βγήκε η απόφαση να μην κατέβουν οι οργανωμένοι. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα γιατί η έδρα μας είναι από τις πιο ήσυχες έδρες του πρωταθλήματος. Ελπίζω να έχει πάνω από 3000 κόσμο το γήπεδο, αλλά δε νομίζω να γεμίσει».

Για την ομάδα του Άρη:

«Είναι καλή και δυνατή ομάδα. Είναι ένα από τα φαβορί που διεκδικήσει την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε και εμείς και ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα και ο Απόλλων Σμύρνης και βέβαια ελπίζουμε ότι θα είμαστε μια από τις δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 19:42

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 14:21 Comment Link

    ΑΣΦΑΛΛΩΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ, ΤΗΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΟΓΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep