«Πικρία για τον αποκλεισμό»

Τι δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος για την ήττα-αποκλεισμό από την Ξάνθη στο Κύπελλο.

Ο ΟΦΗ το πάλεψε, αλλά η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος δεν ήρθε, αφού η Ξάνθη με ένα «χρυσό» γκολ έκανε το 2-1 και πήρε το εισιτήριο.

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα για το αποτέλεσμα και δήλωσε πικραμένος για τον αποκλεισμό, αλλά παράλληλα υπερήφανος για την ομάδα του.

«Μας αφήνει μεγάλη πικρία το ότι αποκλειστήκαμε αν αναλογιστεί κανείς ότι η εμφάνιση που κάναμε, ήταν μια κατάθεση ψυχής. Παίζαμε με την 3η καλύτερη ομάδα της Super League και σε όλο το ματς, έκανε ένα σουτ και πήρε την πρόκριση. Πέρα από την πικρία εγώ είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχθηκε και πάλι γκολ απο ένα αντίπαλο που έκανε μια φάσηστο παιχνίδι. «Ο προπονητής μας ζήτησε να αποβάλλουμε αυτό το γεγονός ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει μεγάλη ώθηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στο νέο προπονητή, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και έχει αλλάξει πολλά πράγματα», ήταν τα λόγια του.

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 11:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep