«Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ»

Με δήλωσή του στο FL News ο Τάκης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναιγιάλειου για την πρόταση που του έκαναν να επιστρέψει.

Ο Τάκης Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Παναιγιάλειο και πλέον ανυπομονεί να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στους «μελανόλευκους». Στη δήλωσή του στο FL News, ο 32χρονος αμυντικός ευχαρίστησε τη διοίκηση, αλλά και τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό για την πρόταση που του έκαναν να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας του Αιγίου και τόνισε πως στόχος του είναι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Παράλληλα έστειλε όμως και το μήνυμά του στον κόσμο του Παναιγιάλειου, ζητώντας από τους φιλάθλους να στηρίξουν δυναμικά το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού στη φετινή του προσπάθεια στη Football League. Αναλυτικά η δήλωση του Παπαδόπουλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την πρόταση που μου έκαναν να ξαναγυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ, γυρίζω πραγματικά σπίτι μου. Στόχος μου είναι να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας μία αξιοζήλευτη πορεία.

Θέλω να δώσω πολλά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω και πάλι τη μελανόλευκη φανέλα. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, κάθε Κυριακή, σε κάθε ματς. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει τον Παναιγιάλειο και στόχος μας είναι με τις εμφανίσεις μας να γεμίσουμε το γήπεδο. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη των φιλάθλων και στη φετινή μας πορεία στη Β’ Εθνική».

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep