Ακόμα τέσσερις η ΑΕΛΚ

Οι Σισέ, Ναούμ, Ελευθεριάδης και Δικαιόπουλος υπέγραψαν στην Καλλονή.

Γέμισε το ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου μετά τους Μέγκαχεντ, Σβόγιτς, Μέξη, ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι βρήκε τον τρόπο να τακτοποιήσει την προσφυγή του Μάρκοβιτς και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο μεταγραφικό μπαράζ προστέθηκαν οι Μαχαμάνε Σισέ, Ζήσης Ναούμ, Γιώργος Ελευθεριάδης και Γιώργος Δικαιόπουλος.

Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί το γεγονός ότι ενώ απαιτείται εμπειρία για την παραμονή, όλοι οι Έλληνες που αποκτήθηκαν έχουν ελάχιστες παραστάσεις. Συγκεκριμένα, ο Ναούμ έπαιξε φέτος σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό, ενώ πέρυσι είχε πέντε συμμετοχές. Στην Καλλονή τη σεζόν 2013-14 έπαιξε σε δύο αγώνες. Ο Ελευθεριάδης πέρυσι στον Πανελευσινιακό και φέτος στη Σπάρτη δεν κατέγραψε λεπτό συμμετοχής, ενώ το ίδιο συνέβη πέρυσι και με τον Δικαιόπουλο στην Καλλιθέα. Πέρυσι, πάντως, έπαιξε 1 λεπτό με τον Ιωνικό στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαχαμάνε Σισέ (Mahamane Cisse). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας (δεξιά στη φωτό) γεννήθηκε στο Μάλι στις 27 Δεκεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες (U20-U17) του Μάλι ωστόσο είναι διεθνής με την ανδρική εθνική ομάδα του Νίγηρα. Έχει αγωνιστεί με την Djoliba (Μάλι) και την Léopards de Dolisié (Κονγκό). Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών (φωτό: από αριστερά προς δεξιά) Ζήση Ναούμ (23 ετών - Επιθετικός), Γιώργου-Ραφαήλ Ελευθεριάδη (20 ετών - Επιθετικός) και Γιώργου Δικαιόπουλου (25 ετών - Επιθετικός). Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

mmo

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep