«Καθαρίζουν» τέσσερις με Πανθρακικό

Δηλώθηκαν οι τιμωρημένοι Κώτσιος, Κομεσίδης, Μιλοσάβλιεφ και Οστόιτς. Τα εισιτήρια με Ξάνθη.

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι μια καλή ευκαιρία για να «καθαρίσουν» παίκτες με κάρτες.

Η αναμέτρηση με τους Θρακιώτες για την 14η αγωνιστική της Football League δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αποχώρησης των «πράσινων», κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Νίκο Αναστόπουλο να δηλώσει σε αυτό το ματς τους τιμωρημένους.

Στον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» οι Κώτσιος και Κομεσίδης συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους «πράσινους», κάτι που θα ισχύσει και για τους Μιλοσάβλιεφ και Οστόιτς, που επίσης είναι τιμωρημένοι.

Παράλληλα με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότιο στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για το ματς με την Ξάνθη την Τρίτη (31/1, 16:00) στο πλαίσιο της ρεβάνς για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Γεντί Κουλέ». Επίσης κάλεσαν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ με την παρουσία τους.

Αναλυτικά: «Ολοι στο γήπεδο την Τρίτη, για να ζήσουμε ξανά τις στιγμές που ζήσαμε στα παιχνίδια με Παναθηναικό και Ηρακλή. Το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ξάνθη, αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για την πρόκριση της ομάδας μας, στην επόμενη φάση. Θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο, όπως κάνουμε πάντα, τις ελπίδες που μας αναλογούν, για την πρόκριση.

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Ξάνθη. Τα εισιτήρια τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Στα 10 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και στα 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8».

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep