«Ευχαριστώ και καλό κουράγιο»

Το δικό του «αντίο» στον Πανθρακικό είπε ο Κωνσταντίνος Ζδράβος-Ρίζος.

Ο Κωνσταντίνος Ζδράβος-Ρίζος αποχαιρέτησε κι εκείνος με τη σειρά του τον Πανθρακικό.

Μετά την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα της Football League πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στους «πράσινους».

Ένας πρώην, ο Κωνσταντίνος Ζδράβος-Ρίζος, που αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε για την πενταετή συνεργασία τον Πανθρακικό, που όπως σημείωσε τον βοήθησε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του και του ευχήθηκε σε όσους δούλεψαν στην ομάδα και σε όσους τη στηρίζουν καλό κουράγιο.

«Εύχομαι στην ομάδα που πέρασα 5 φανταστικά χρόνια βοηθώντας με να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα και να γνωρίσω τόσους πολλούς αξιόλογους ανθρώπους να καταφέρει να ανακάμψει από την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί πραγματικά ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και η Κομοτηνή δεν το αξίζουν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όσους δούλευαν και αποτέλεσαν μέρος αυτής της ομαδας και σε όσους την αγαπούν και την στηρίζουν!», ήταν το μήνυμά του 23χρονου μέσου.

Last modified onΣάββατο, 28 Ιανουάριος 2017 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep