Πάνοπλος ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε την πρώτη αποστολή για το ματς του ΟΦΗ απέναντι στον Άρη.

Νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα επιχειρήσει να κάνει το Σάββατο (28/01, 15:00 ΕΡΤ3) ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δοκιμάζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και στοχεύουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αφού η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου έφερε, όπως συνηθίζεται, αλλαγή ψυχολογίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/01) στο ΒΑΚ και εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής δεν υπήρξαν. Εκτός έμειναν οι Κασμερίδης, Βαλλιάνος, Φαζός, Μπουρσέλης, Μανιαδής, Κοντογιάννης, Βρετός και Μάνος. Έτσι, η 18άδα αποτελείται από τους: Δαύκο, Δερμιτζάκη, Κιάσσο, Κοιλιάρα, Κώτσιο, Κομεσίδη, Όστοϊτς, Παντίδο, Αντουκόρ, Χίσι, Μητρόπουλο, Νάστο, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Όγκμποε, Βουό, Πάγκαλο.

Η αποστολή του ΟΦΗ το το απόγευμα της Παρασκευής (27/1) θα πετάξει από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση. Η επιστροφή στο Ηράκλειο, έχει προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου (28/1) μετά το παιχνίδι με τον Αρη. Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο (28/1), το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep