«Το ταξίδι τελείωσε...»

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης αποχαιρέτησε τον Πανθρακικό και προανήγγειλε το κύμα φυγής...

Η Πέμπτη (26/01) είναι ημέρα καθοριστικών εξελίξεων στον Πανθρακικό. Όπως σας ενημέρωσε το FL News, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση και εκεί θα τους ανακοινωθεί αν η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιστεί την Κυριακή (29/01) ή, κατεβάσει ρολά, γράφοντας μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Ωστόσο, κοινή εκτίμηση όλων είναι ότι οι «πράσινοι» θα αποχαιρετήσουν μη αντέχοντας το βάρος των χρεών από προσφυγές. Αυτό ουσιαστικά προανήγγειλε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι αποχωρεί και όπως ανέφερε, «ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για μένα κάπως πρόωρα (και δυστυχώς για πολλά ακόμη παιδιά)». Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για έμενα κάπως πρόωρα (και δυστυχώς για πολλά ακόμη παιδιά). Θέλω να ευχαριστήσω και να ευχηθω τα καλυτερα σε όλο τον κόσμο που υπήρξε μέρος αυτής της ομάδας και όσους δούλεψαν για αυτήν.!! #ΟΛΗ #Η #ΠΟΛΗ #ΜΙΑ #ΟΜΑΔΑ #ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ #ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ9 #newchallengenow».

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 00:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep