«Ναυάγιο» με Μπλάνκο, Στεφάνοβιτς

Δεν προχωρά του Μπλάνκο, τέλος ο Στεφάνοβιτς - Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Γκαμάγκα

Έχει μειωθεί σημαντικά το ρόστερ της Καλλονής, που μετρά δέκα αποχωρήσεις, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές. Αντίθετα, δυο περιπτώσεις παικτών που κυνηγούσε, δεν προχώρησαν. Τις επόμενες μέρες πάντως, αναμένεται οι «νησιώτες» να προβούν σε ενίσχυση του δυναμικού τους.

Δεν θα φορέσει τη φανέλα των «νησιωτών» ο Στέφαν Στεφάνοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Αν και υπήρχαν συζητήσεις για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία από τον Ιανουάριο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Στεφάνοβιτς δεν θα επιστρέψει στη Λέσβο.

Παράλληλα, «ναυάγησε» η περίπτωση του Μάρτιν Μπλάνκο, που ενδιέφερε την Καλλονή. Ο 25χρονος επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ελληνικής ομάδας, λέγοντας πως θέλει να παραμείνει στην Αργεντινή, μία εξέλιξη που είχε διαφανεί προ ημερών...

Τέλος την Τετάρτη (25/1) ανακοινώθηκε και τυπικά η λύση συνεργασίας με τον Ευθύμη Γκαμάγκα, με την ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Γκαμάγκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία».

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep