«Από τους καλύτερους...»

Ευχαριστήριο του Αιγινιακού για την προσφορά του Περικλή Αμανατίδη.

Έναν χρόνο και τρεις μήνες μετά την πρόσληψή του ο Περικλής Αμανατίδης αποτέλεσε παρελθόν από τον Αιγινιακό. Η ΠΑΕ, πάντως, δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και, φυσικά, τον χαρακτήρισε πρωτεργάτη της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και ως έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους προπονητές που πέρασαν από τους «κυανόλευκους». Σημειώνεται ότι ο Αμανατίδης έκλεισε τον κύκλο του στον Αιγινιακό με απολογισμό 26 νίκες - 7 ισοπαλίες - 11 ήττες. Στο φετινό πρωτάθλημα είχε 2-4-6.

Η δήλωση του προέδρου, Γιώργου Καρανικόλα:

«Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Τον ευχαριστεί θερμά για το χρόνο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αιγινιακού και την άνοδο απο τη Γ΄εθνική στη Football League μιας και ήταν ο πρωτεργάτης της.

Δικό του έργο είναι ότι στα μέσα περίπου του 2ου γύρου στην κατηγορία, ο Αιγινιακός παραμένει ζωντανός στον φετινό του στόχο. Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ένας απο τους μεγαλύτερους και καλύτερους προπονητές που πέρασαν απο την ομάδα του Αιγινίου!

Για την ΠΑΕ Αιγινιακός
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Καρανικόλας».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep