Ελλιπής στην Ξάνθη

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση προπονητή στον ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται προ των πυλών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/01) προγραμματίστηκε η αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη την Τρίτη (24/01, 17:15). Οι Κρητικοί, βέβαια, έχουν στραμμένο το βλέμμα στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας και εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι το μεγάλο φαβορί.

Σε κάθε περίπτωση οι «μελανόλευκοι» θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τον Μηνά Πίτσο στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Και οι απουσίες είναι πολλές για την πρώτη μάχη στους «16» του θεσμού. Συγκεκριμένα, ο Όστοϊτς είναι άρρωστος, οι Ράντι, Κοιλιάρας ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, ενώ θα προφυλαχθούν οι Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί, αφού έχουν εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

Διαθέσιμοι, από την άλλη πλευρά, είναι οι νεοαποκτηθέντες Πάγκαλος, Παντίδος και οι Μπουρσέλης, Φαζός που αποθεραπεύτηκαν. Η αποστολή: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Όγκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάγκαλος.

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep