Τρέχει για ΟΦΗ ο Τζεμπούρ

Ο επιθετικός του Άρη πολύ δύσκολα θα προλάβει Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία στον Άρη για τον αγώνα της Τετάρτης (25/1, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι «κίτρινοι» έχουν αφήσει πίσω τους το διπλό στο Μενίδι επί του Αχαρναϊού (1-2) και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» για την 1η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά για αυτό το ματς είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο 32χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο και εδώ και περίπου δέκα ημέρες ακολουθεί ειδική θεραπεία ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του, που έχει μαζέψει υγρό.

Όμως την Κυριακή (21/1) απουσίαζε από το πρόγραμμα στο Νέο Ρύσιο και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» την Τετάρτη (25/1) στο «Κλ. Βικελίδης». Αυτό θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1), ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του Άρη συμβουλεύει να μην αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις λίγες είναι και οι πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (28/1, 15:00) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα αυτό, με τον παίκτη να κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει.

Το πιθανότερο είναι πάντως να είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τις δύο επόμενες κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης στις 5 και 12 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep