«Να κερδίσει ο ΑΟΧ»

Οι Blue Boys ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό τοπικό ντέρμπι με νικήτρια την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου.

Στην έδρα του Κισσαμικού δοκιμάζεται την Κυριακή (22/1, 15:00) ο ΑΟΧ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου αναζητά την τρίτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας απηύθυναν πρόσκληση στον κόσμο να δώσει το «παρών» στο γήπεδο των Περιβολίων και να βοηθήσει με την παρουσία του τους φιλοξενούμενους να φύγουν με το διπλό. Παράλληλα ευχήθηκαν να γίνει ένα πολύ καλό τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ να είναι ο νικητής της αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους ανέφερε:

«Την περασμένη Τετάρτη ο Α.Ο. Χανιά πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Η ομάδα μας ήταν βελτιωμένη στη δημιουργία φάσεων και πίστεψε στην νίκη την οποία και κατέκτησε τελικά.

Την Κυριακή ο Α.Ο. Χανιά αντιμετωπίζει την ομάδα του Κισσαμικού στο γήπεδο Περιβολίων σαν τυπικά φιλοξενούμενος. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να πάει στο γήπεδο για να βοηθήσει τον Α.Ο. Χανιά να φτάσει σε ένα τρίτο σερί επιτυχημένο αποτέλεσμα και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παικτών μας πράγμα το οποίο ζήτησε και ο προπονητής της ομάδας μας Σάκης Παπαβασιλείου. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό ματς και να κερδίσει..... ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ!!!

Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από τις 10.30 για όποιον θέλει να έρθει να πιεί το καφεδάκι του ή τις μπυρίτσες του!
FORZA ΑΟΧΑΡΑ!!!»

Last modified onΚυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep