«Μπορούσαμε και άλλα γκολ»

  • Written by Κώστας Λάππας
  • Published in ΑΡΗΣ
  • 0 comments

Στη σημασία της νίκης του Άρη στο Μενίδι στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος

Ήρεμος και σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη (2-1) μέσα στο Μενίδι παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Άρη στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του που θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς από πολύ νωρίς, αλλά και στα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Το FL News βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει όλα όσα είπε ο «αλενατόρε»: «Πάρα πολύ σημαντική νίκη η σημερινή, στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι, με δύναμη και αποφασιστικότητα, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και δεν θα κινδυνέψει.

Εμείς στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο τέρματα και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και ένα ακόμα, οπότε και το ματς θα τελείωνε.
Δύο ήταν τα καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης. Πρώτον, το «κρύο» γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος. Δεύτερον, οι δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε στην επανάληψη για να πετύχουμε τα 3-1 και να τελειώσουμε το ματς.

Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Μέσα σε μία εβδομάδα ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Εμείς συνεχίζουμε και ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του».

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος τόισε: «Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε και σήμερα. Το γήπεδο δεν προσφερόταν για πολλά και σίγουρα δεν μπορέσαμε να παίξουμε, έτσι όπως ξέρουμε.

Ο αντίπαλος μας απείλησε ελάχιστες φορές. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν συγκεντρωμένοι, χάσαμε ευκαιρίες για το τρίτο γκολ, αλλά κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep