Ετοιμάζεται ο Καράμπελας

Ο Έλληνας αμυντικός είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τονΡαούλ Μπράβο στην ενδεκάδα του Άρη. Κρίσιμα 24ωρα για την απόκτηση οπισθοφύλακα.

Η απουσία του τιμωρημένου Ραούλ Μπράβο αναγκάζει τον Νίκο Αναστόπουλο να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει της σαββατιάτικης (21/1, 14:00) αναμέτρησης κόντρα στον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Οι εναλλακτικές που έχει ο προπονητής των «κίτρινων» είναι οι Νίκος Καράμπελας και Βασίλης Ρόβας για τη θέση του παρτενέρ δίπλα στον Χρήστο Ιντζίδη, με τον πρώτο να φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής το φαβορί για να τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας.

Στην περίπτωση πάντως που ο Αναστόπουλος αποφασίσει να μεταφέρει τον Καράμπελα, τότε το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής θα καλύψει ο Νίκος Τσουμάνης.

Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά, κρίσιμο είναι το επόμενο 24ωρο για την απόκτηση αμυντικού. Οι Εμιλιάνο Γκαρσία και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι παραμένουν ψηλά στη λίστα των «κίτρινων» ωστόσο την Παρασκευή (20/1) οι ιθύνοντες της ομάδας θα κάνουν μία ακόμα προσπάθεια για να πείσουν τον Αργεντινό στόπερ να μετακομίσει στο Χαριλάου.

Η πρόταση που έχει γίνει στον πρώην άσο των Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή είναι για 1,5 χρόνο, ενώ οικονομικά είναι από τις καλύτερες που έχει.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep