«Κλασικό ντέρμπι Football League»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε ο ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην ταλαιπωρία που έχει υποστεί η ομάδα του το τελευταίο 15νθήμερο και τόνισε ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε:

«Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι FootballLeague. Σε αυτό συνετέλεσε και ο αγωνιστικός χώρος με σκληρά μαρκαρίσματα και μονομαχίες. Έτσι, όπως εξελισσόταν, θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στη μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέλαβε ο Απόλλων, είχε την υπεροχή, τον έλεγχο και αυτό οφείλεται ότι το τελευταίο 15νθήμερο και κυρίως το παιχνίδι της Ξάνθης, που δεν έγινε, και μετά τα παιχνίδια που παίξαμε, που κοιμόμασταν στο αεροδρόμιο, που φεύγαμε και γυρίζαμε και μετά που παίξαμε με τον Αχαρναϊκό, που το γυρίσαμε από 0-2. Είχε σαν συνέπια να κουραστούμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν χωρά αμφιβολία. Όλοι παίζουμε για τη νίκη. Καλύτερο αποτέλεσμα είναι για τον Απόλλωνα, γιατί διατηρεί τη διαφορά. Ακόμη δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος και φθάσαμε Φεβρουάριο. Καλός είναι ο συνδυασμός του βαθμού μαζί με το ματς με τον Αχαρναϊκό».

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep