Χωρίς Τζεμπούρ, Ανάκογλου

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας ματς της Τετάρτης (18/1, 17.00) με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και λαμβάνει θεραπεία.

Εκτός έμεινε και ο Ανάκογλου που ήταν ασθενής και κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν ούτε τα νέα αποκτήματα, οι Ούγκο Σόουζα και Πίτου Γκαρσία. Η αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθύμισε ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την σερραϊκή ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 45 ευρώ στα VIP. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη, από τα εκδοτήρια του γηπέδου (13:00), επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης.

Last modified onΤρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep