Ταλαιπωρημένη για το απόλυτο

Ενισχυμένη με τον Τσούκαλο η Λαμία κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη μετά τις πρόσφατες αναβολές ήταν η Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» ταξίδεψαν άσκοπα στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, δεν κατάφεραν να προπονηθούν και έκαναν έτσι ελλιπή προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (18/01, 15:00) με τον Αχαρναϊκό στο ΔΑΚ.

Παρά τη δεδομένη ταλαιπωρία που υπάρχει η ομάδα της Φθιώτιδας καλείται να κατακτήσει την 6η διαδοχική εντός έδρας νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Στην αποστολή επιστρέφει ο Τσούκαλος, οπότε αυτή ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές έχει στη διάθεσή του τους: Τσέναμο, Πίτκα, Σπυρόπουλο, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού, Βασιλόγιαννη, Καραγιάννη, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκη, Αναστασιάδη, Μπλάζιτς, Κοτσώνη, Βαλιό, Μπουλούλη, Τζόκιτς, Τσούκαλο, Φερφελή.

Last modified onΤρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 19:09

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 20:09 Comment Link

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ "ΑΘΕΛΑ" ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΡΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ "ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ" Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ FOOTBALL, AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ, ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep