«Ξέρω τι σημαίνει Άρης»

Ο Πίτου Γκαρσία μίλησε για την επιστροφή του στο Άρη. Ίωση ο Ανάκογλου.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός μέσος παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ και αρχικά είπε: «Δεν έχω να πω πολλά. Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας σε εμένα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο. Ξέρω τι σημαίνει Άρης και πόσο βαριά είναι η φανέλα του και θέλω να δείξω ότι είμαι έτοιμος να φορέσω αυτή τη φανέλα».

Για την πρώτη του θητεία στον Άρη: «Την προηγούμενη φορά που ήρθα στον Άρη ήταν δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Είχα έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και είχα έρθει τελευταία στιγμή, τελευταία μέρα, χωρίς να κάνω προετοιμασία και απροπόνητος. Τώρα είμαι σε τελείως διαφορετική κατάσταση στην καριέρα μου».

Για την πρόταση που του έκανε ο Άρης: «Ξέρω πολύ καλά τι θα πει Άρης. Όπου και να παίζει ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Μακάρι να μπορέσουμε να ανέβουμε όλοι μαζί γιατί όλοι ξέρουν ότι ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα».

Για την μετακίνηση του στην Κορέα: «Στην Κορέα ήταν δύσκολη η ζωή, ποδοσφαιρικά ήταν όλα τέλεια. Η προσωπική, καθημερινή ζωή ήταν πολύ δύσκολη. Οι πληρωμές, η πόλη ήταν όλα τέλεια, αλλά η απουσία από την οικογένεια μου ήταν αυτό που έκανε δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει όμως αυτή η εμπειρία είναι πολύ μεγάλη και σημαντική για εμένα».

Για το ότι θα βρει τον Νίκο Αναστόπουλο στον Άρη και για το ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί: «Ξέρω τον προπονητή και πως δουλεύει η ομάδα. Περιμένω να προπονηθώ, σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο μέχρι να μπω στην ομάδα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Έμαθα να αγωνίζομαι και σαν αμυντικό χαφ και μπορώ πιστεύω να προσφέρω πολλά σε αυτή τη θέση».

Ίωση ο Ανάκογλου

Το απόγευμα της Τρίτης (17/1) ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/01) με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Ανάκογλου, για προληπτικούς λόγους, δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep